Airtox SL55

En sikkerhedssko som ikke går på kompromis

Hos Pro-dress finder du Airtox SL55 er sikkerhedsskoen der ikke går på kompromis. Airtox har samlet alle de bedste egenskaber i en sko. Den ultra bløde Air-sål er er utrolig behalig at gå på i mange timer på hårdt gulv og afsluttet med rubber skin forstærkning på snuden, for at forlænge næsens holdbarhed maksimalt. Og det giver også længere levetid på SL55 sikkerhedssko, skulle uhældet være ud at der er slidt hul ind til tåkappen som beskytter tærene, så er sikkerhedsskoén faktiske ikke længere godkendt som sikkerhedssko. Transparent slidlag for ikke at efterlade sorte striber på trægulve og ny lagte gulve hos Hr. og fru. Jensen. Denne model byder på ekstra åndbarhed med indsatser af det helt unikke tekstil Powerbreeze. Snørebåndet er her afløst af det helt nye patenterede lukkesystem UTURN på markedet som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen. – På denne måde undgår man at støv og skidt kommer in under kapslen og at en buksekant griber fat i lukkesystemet og dermed kan åbne for skoen blot ved at bøje benet. En gennemført AIRTOX SL55 sikkerhedssko helt ned til mindste detalje.

Lækkert og gennemført Airtox SL55 sikkerhedssko til mænd  og kvinder

Vores AIRTOX SL55 sikkerhedssko til mænd og kvinder fra markedets aller bedste model.

AIRTOX SL55

På webshoppen hos Pro-dress.com er et oplagt sted at købe sine AIRTOX SL55 sko, hvis man som mand eller kvinder leder efter et godt par sikkerhedssko. Lige her finder man nemlig et af nettets bedste model AIRTOX SL55 inden for mærket Airtox International A/S, der sætter kvaliteten, komforten og designet i fokus, når de designer og producerer deres SL55 sikkerhedssko. Gode sikkerhedssko skal være slidstærke og alsidige i deres design. Måske er det et nyt par sikkerhedssko til arbejdspladsen, der står øverst på ønskelisten. Måske er det derimod et par Cool arbejdssko til hverdag brug, der er brug for. Uanset hvad finder man her model AIRTOX SL55 i størrelserne fra 36 til str. 47 lige her hos Pro-dress.com, der ud over det store udvalg af Airtox sikkerhedssko, tilbyder der god og kompetent kundeservice ved hvert køb via telefon, email eller chat.

På webshoppen finder man gode produktbeskrivelser samt introduktioner til de forskellige modeller.

AIRTOX SL55 sko er synlig

Du har sikkert tit set vores AIRTOX SL55 sko flere steder i gadebilledet. Producenten AIRTOX har inden for de senere årrækker, reklameret intenst med denne fantastiske AIRTOX SL55 sko på billboards, busser, lufthavne, bygninger og på store parkeringsområder i hele Danmark. Vi glæder os bare til at sælge dig denne AIRTOX SL55 sko som passer både damer og herre.