Airtox sikkerhedssko

Samarbejde mellem AIRTOX International A/S og Pro-dress.com ApS

Hos Pro-dress.com har vi fået store øjnene op for den utrolige store kvalitet og det gennemførte design, som sikkerhedsskoene fra Airtox tilbyder hele verden. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Airtox, hvor pro-dress.com markedsfører hele det store udvalg af Airtox sikkerhedssko. Alt sammen til super gode og konkurrencedygtige onlinepriser med prisgaranti. Handler du som privat person, har du en række gode fordele, heriblandt fri fragt ved køb over 750 kroner (Det vil sige at alle vores AIRTOX sko, bliver leveret ud med GRATIS fragt ) samt direkte og hurtig levering af dine nye Airtox sko og man kan vælge imellem PostNord eller GLS, vil man have sine sko samme dag har man mulighed for at afhente selv fra Pro-dress lageret.

Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde at oprette en speciel medarbejdershop med specielle tilbud på Airtox sikkerhedssko, men hvor I også kan få specielle Netto priser på mange andre produkter, der er relevante for lige netop jeres behov. Og medarbejderne hos pro-dress samt sælger fra AIRTOX kommer gerne til produktgennemgang på din virksomhed.

Airtox sikkerhedssko er i lækkert design

Det er naturligvis vigtigt at vores fødder har det super godt, og specielt i forbindelse med hårdt fysisk arbejde eller stående arbejde over mange timer, er det helt afgørende, at komforten er i højsædet. Derudover skal dagens Airtox sikkerhedssko gerne have et super flot design, så man også har mulighed for at benytte Airtox skoene i sin fritid samt til og fra arbejde.

Selvom Airtox er et forholdsvis nyt brand på markedet, så er der også masser af erfaring bag produkterne. Folkene bag Airtox har nemlig mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedssko til mange forskellige industrier. Airtox er skabt for at imødekomme den nye generations krav om sikkerhedssko, der både kan tage hånd om dine fødders sikkerhed og velvære, men samtidig har et super frisk og moderne design.

I forbindelse med udviklingen af Airtox skoene er der brugt enorme mængder tid og ressourcer på at undersøge håndværkernes behov i markedet, og på at udvikle teknologier, der møder disse. Resultatet er en række Airtox sko, der er specialudviklet til netop den opgave, som disse sikkerhedssko skal løse for dig. Airtox har i øvrigt hovedsæde i Danmark, og det er her, at udviklingen af Airtox sikkerhedssko har foregået og stadig væk forgår den dag i dag. Airtox ønsker nemlig at være tæt på sine kunder, så de kan forsætte med at udvikle deres sikkerhedsfodtøj, så de passer til de krav, som kunderne stiller til deres arbjedssko.