Jobsamtale

Få professionel rekruttering med Bloom

Søger din virksomhed ny medarbejder, så lad Bloom stå for din næste rekruttering. Vi har mere end 10 års erfaring med professionel rekruttering af medarbejdere til virksomheder og organisationer. Vi sørger for hurtig og effektiv rekruttering og finder den perfekte kandidat til netop din virksomhed via samtaler og tests.

Få den perfekte medarbejder med vores rekruttering

Lad Bloom hjælpe dig og din virksomhed med at finde den næste medarbejder. Gennem samtaler og tests sikrer vi, at vi finder den helt rette kandidat, så I på kort tid kan få den helt perfekte medarbejder. Vi er stolte af vores mangeårige erfaring med tiltrækning og ikke mindst udvælgelse af egnede kandidater til små og store virksomheder. Ved at gøre brug af et eksternt rekrutteringsbureau, så sikrer I jer ikke alene en grundig og tidsbesparende rekruttering, men også en effektiv udvælgelsesproces samt opfølgning på tilfredsheden af den udvalgte medarbejder. Vi tilbyder din virksomhed en helt igennem transparent trin-for-trin løsning, der giver dig og din virksomhed mulighed for at koncentrere jer om andre vigtige opgaver i det daglige.

Sådan foregår en rekruttering

Der findes naturligvis mange måder at rekruttere på. Vi finder sammen den løsning, der matcher bedst med dig og din virksomhed eller organisation. Som oftest er det første vi gør, når I har kontaktet os med henblik på en mulig rekruttering, at spørge ind til jeres konkrete behov. Det er vigtigt, at vi forstår hinanden, så vi sammen kan komme bedst muligt i mål med hurtigt og effektivt at finde egnede kandidater til en eller flere samtaler og eventuelle tests. Kandidaterne findes enten via egne databaser, vores omfattende netværk, gennem annoncering eller med brug af emnebanker. Skal der gøres brug af annoncering, så foregår dette, hvis det er ønsket fra jeres virksomhed side, på en yderst diskret måde, hvor selve stillingsopslaget end ikke nævner jeres behov for endnu en medarbejder. Dernæst sætter vi gang i processer som screening, samtaler og tests for bedst mulig udvælgelse. Nogle kandidater kommer videre til en 2. samtale runde før de præsenteres for jeres virksomhed som en valgmulighed. Den eller de kandidater vi finder til jeres virksomhed findes indenfor blot få uger og I vil ligeledes blive præsenteret for en skriftlig evaluering af kandidaten.

Engageret rekruttering

Vi vil gerne være de bedste på vores område, så vi kan finde den bedste medarbejder til dig og din virksomhed. Vores rekruttering kræver engagement, ikke alene i mulige medarbejdere, men i høj grad også engagement til de brancher vi rekrutterer til. Derfor er vi naturligvis medlem af bl.a. Dansk Erhverv, IT Branchen, Silkeborg Valley, Dansk IT m.fl. for netop at være fuldt ud orienterede om, hvad der rør sig inden for de brancher vi har specialiseret os i. Vi er meget anerkendte i rekruttering indenfor bl.a. medico, elektronik, telecom, nanoteknologi og IT generelt. Personlig service på højeste niveau er en selvfølge for os og derfor vil du og din virksomhed opleve engagerede medarbejdere, når I gør brug af vores landsdækkende service. Nærvær og professionalisme er nøgleordene, når vi rekrutterer for små og store virksomheder samt organisationer. Som rekrutteringsspecialist gør Bloom rekruttering let og tidsbesparende for dig og din virksomhed.