Lederuddannelser

Få en lederuddannelse på 12 dage

MacMann Berg tilbyder lederuddannelser indenfor strategisk ledelse og organisationsudvikling. Her kan du få en lederuddannelse på blot 12 dage. Vores uddannelser er uden eksamen. Få opgraderet dine faglige lederkompetencer på kort tid og bliv den leder du altid har drømt om at blive.

Lederuddannelser indenfor strategisk ledelse

Der er ofte et ønske om at højne faglige kvalifikationer, men det kan være svært at nå det hele med uddannelse samtidig med at jobbet passes. Hos MacMann Berg har du nu mulighed for begge dele med vores populære lederuddannelser inden for strategisk ledelse, organisationsudvikling og ikke mindst relations-baseret ledelse. Få din uddannelse her med certifikat på blot få dage og styrk dine faglige kompetencer indenfor ledelse, så du i den grad kan være en kulturbærer og et værdiskabende element for din virksomheds videre udvikling.

Organisatoriske lederuddannelser

Vi er stolte af vores lederuddannelse. Her er der lagt op til såvel personlig som faglig udvikling indenfor kompetent bidragsydelse. Organisatorisk sammenhængskraft og bæredygtighed er vigtige elementer i den forståelse du kommer til at tilegne dig om insisterende involvering i det menneskelige relations-arbejde. Har du ikke tidligere erfaring med strategisk ledelse er det en fordel først at tilegne sig de kvalifikationer vi tilbyder på uddannelsen Systemisk Leder- og Konsulentuddannelse. Vi har mulighed for uddannelsesforløb i såvel København som Århus.

Lederuddannelse på 12 dage

MacMann Berg har gjort det let for dig at højne dine faglige kompetencer indenfor ledelse og strategisk og systemisk organisationsudvikling. På blot 12 dage er det nu muligt at få den lederuddannelse du drømmer om. Her vil du blive uddannet i forudbestemt strategisk ledelse sammen med forskellige personer fra andre organisationer, brancher eller virksomheder. Det samlede udbytte er guld værd i dit videre arbejde med medmenneskelige relationer og organisationsudvikling indenfor dit virkefelt. Vi har stor ekspertise på området og er stolte af de mange glade tilbagemeldinger vi årligt får fra vores mange deltagende på lederuddannelserne her hos os. Vores konsulenter er altid klar på en snak omkring, hvilke muligheder der bedst matcher dine behov. Vi tilbyder uddannelse for ledere i både København og Århus, hvor du på ganske få dage og helt uden eksamen kan højne dine strategiske, systemiske såvel som dine analytiske lederegenskaber. Der er tilmed lagt op til en god portion personlig udvikling, hvad medmenneskelige relationer angår og vi tør godt garantere, at det ikke bliver kedeligt.

Specialdesignede lederuddannelser

Ud over de systemiske, relations-baserede og organisatoriske lederuddannelser som vi tilbyder, så er der også rig mulighed for specialdesignede uddannelsesforløb. Her taler vi om uddannelsesforløb internt i virksomheder og organisationer. Vi tilrettelægger, helt i tråd med jeres ønsker, et passende uddannelsesforløb, der matcher de niveauer, som I efterspørger. Denne form for uddannelse af medarbejdere, ledere eller af selve organisationen som helhed kan tilrettelægges til større eller mindre grupper afhængig af, hvilke kriterier I måtte ønske. Eksempler på specialdesignet uddannelse kan være ledelsesbaseret coachuddannelse, uddannelse indenfor skolereformen, ledelse indenfor håndtering af sygefravær eller medarbejderuddannelse. Der er tilmed mulighed for uddannelse indenfor gruppesamtaler. Vi stiller skarpt på jeres behov som virksomhed eller organisation og stiller i den grad også skarpt på den enkeltes behov. En lederuddannelse hos MacMann Berg giver med blot 12 uddannelsesdage adgang til certifikat. Her tages der udgangspunkt i systemisk teori og praksis.