Shipping via søtransport og luftfragt

Danmarks første shippingvirksomhed er idag i syv lande

Den anden juni 1797 grundlage Samuel Siegfried Hecksher shippingvirksomheden som vi i dag kender som Hecksher. Hecksher har derfor i dag mere end 220 års erfaring indenfor shipping og er derfor med afstand Danmarks ældste shippingvirksomhed.

​Fra Danmark til Litauen

Hecksher er dag vokset mange gange i forhold til etableringen tilbage i 1797 og har i dag udvidet med flere afdelinger fordelt over Europa. Basen er stadig i Danmark hvor Hecksher har afdelinger i de to største byer København og Aarhus. Basen er dog blevet udviddet internationalt og foruden afdelingerne i Danmark har Hecksher også afdelinger i Sverige, Norge, Finland, Polen, Letland og Litauen.

Shipping via vej, sø og luft

​Da Hecksher så dagens lys tilbage i 1797 var shippingmulighederne noget anderledes end de er i dag. Her var vejtransport og søtransport helt anderledes end vi kender det i dag og luftfragt var overhovedet ikke en mulighed. I dag benytter Hecksher sig af alle de forskellige muligheder og dagligt sender Hecksher godt på tværs af Europa ved hjælp af lastbiler, containerskibe og fly. De mange muligheder giver nemlig Hecksher kunder stor fleksibilitet, når de eksempelvis skal have fragtet godt fra Nordeuropa og til Sydeuropa. Med vejtransport kan kunderne få fragtet store mængder af gods over store afstande, forholdsvis hurtigt, med søtransport kan kunderne få fragtet store mænger af gods over store afstande og med luftfragt kan kunderne få fragtet gods på rekordtid.

​Fremtiden indenfor shipping

Hvad fremtiden bringer indenfor shippingbranchen er som så meget andet svært at spå omkring. Eksempelvis er det ikke sikkert at Samuel Siegfried Hecksher tilbage i 1797 havde forestillet sig at man i 2017 kunne transportere flere tons gods fra den ene ende af Europa til den anden ende af Europa på samme dag. Hvad man dog med garanti kan spå om er at logistikbranchen er i en konstant udvikling og at man allerede om få år, vil kunne fragte gods på en mere fleksibel og professionel måde end man gør i det.