Kontor

Nyt moderne og fleksibelt kontorhus i Fredericia

Virksomheden ADP, som ejer og driver Fredericia havn, har igangsat en større udviklingsplan, som i løbet af de kommende år skal optimere arealer og infrastruktur på og omkring Fredericia Havn. Første del af denne optimering omhandler opførelsen af Port House.

​Port House er et moderne og fleksibelt flerbruger kontorhus bestående af to bygninger på i alt 7.945 m2, fordelt på fem etager. Byggeriet af Port House er i fuld gang og efter planen vil de første lejere flytte ind til efteråret 2018.

​Kontorer, fælles reception, mødecenter, kantine og restaurant

​Port House er er komplet kontorhus med alt som både små og større virksomheder har brug for. Port House består foruden fleksible kontorlokaler også af en fælles reception, et stort og moderne mødecenter, en fælles kantine samt en restaurant med udsigt til Lillebælt. Tankerne bag Port House har været at de kommende lejere ikke har skulle mangle noget, hvad uanset størrelse og behov og med de mange forskellige kontorfaciliteter, har Port House gjort et ihærdigt forsøg på at få dette til at lykkedes.

To bygninger med attraktive erhvervslejemål

​De to bygninger som tilsammen danner Port House består af henholdsvis 4.535 m2 og 3.410 m2 moderne og fleksible kvadratmeter. De forskellige etager er indrettet således at kontoerne kan indrettes 100 % efter lejernes ønsker og behov. Har én kunde eksempelvis brug for et stort og åbent kontor kan dette lade sig gøre, mens at det også er muligt at tilfredsstille den lejer som ønsker to mindre kontorer, som kan adskilles fra hinanden.

​Indflytningsklar til efteråret 2018

​Planen er at første bygning skal være indflytningsklar i efteråret 2018 og at den anden bygning skal være indflytningsklar i efteråret 2019. Allerede nu har flere lejere dog meldt ud at de bliver en del af Port House. En af disse er Fiskekoncernen A. Espersen som planlægger at åbne et kompetencecenter med plads til omkring 35 medarbejdere. A. Espersen er lokal Fredericiavirksomhed og for A. Espersen har det været afgørende ikke at flytte medarbejdere væk fra Fredericia.

​Byggeriet af Port House er budgetteret til 130 mio kr. og arkitekten bag byggeriet er Smidt Hammer Lassen. Enggard A/S er totalentreprenør.