Café

Prøv Café Lorentzen bag tremmer

Søger du efter café Horsens eller i Horsens omegn, så bør du bestemt prøve den luksuriøse Café Lorentzen. Her er fokus på friske råvarer og endnu mere interessant er det, at denne café er bag tremmer. Hør alt om den populære udbryderkonge, der flygtede fra Horsens statsfængsel, mens du nyder et enestående måltid.

En café i Horsens lidt ud over det sædvanlige

Café Lorentzen i Horsens er ikke som alle andre caféer. Den er helt speciel, da den er en café bag tremmer. Søger du efter café Horsens, så bør du absolut overveje at besøge dette spændende spisested. Stedet er drevet i forbindelse med det populære SleepIn FÆNGSLET i Horsens og gør sig umage for at tiltrække et stort klientel. Dette gøres bl.a. med en rigtig hyggelig stemning og selv om det er med tremmer i lokalet, så er der fokus på frihed og fængsel i de indbydende lokaler. Her møder du altid et smilende personale og masser af nostalgi fra fængslets storhedstid.

Café Lorentzen – en café i Horsens med fokus på friske råvarer

Det er ikke kun ”jail time” stemningen, der er med til at gøre denne café Horsens helt speciel. Spisestedet har stor fokus på friske råvarer og tilbyder et spændende udvalg af udsøgte retter. Selv kalder de mange af retterne for gode klassiske retter med et rustikt udtryk. Lækre salater, sandwiches, hjemmebagte boller og ikke mindst den populære friskbryggede kaffe, som findes i flere varianter. Især kaffen og dens friskhed og aroma lægges der stor vægt på, hvorfor menukortet også omtaler flere forskellige slags spændende kaffesorter at vælge imellem med bl.a. økologiske bønner. Din søgning på café Horsens kan give dig noget så spændende som en lækkert måltid i helt specielle omgivelser og så endda med en god historie til.

Frokost med historie om Udbryderkongen

Hvorfor ikke nyde en lækker frokost hos Café Lorentzen med noget så spændende som historien om Udbryderkongen fra Horsens statsfængsel. Stedet byder på nostalgi og lækkert mad, men har i den grad også en historie at fortælle. Det smilende personale kender til mange historier fra tidligere tider om indsatte i fængslet og historien om Udbryderkongen hører bestemt til blandt de mere populære. Denne café i Horsens kan ud over udsøgte måltider også prale af gæster fra både ind- og udland. Det store udland har nemlig også fået øjnene op for dette populære spisested og ikke mindst det populære SleepIn FÆNGSLET i forbindelse med denne café.

Café i Horsens til små som store arrangementer

Caféen har åben de fleste dage fra 10-16, men tager også imod arrangementer. Det er muligt at forudbestille sin frokost, såvel som små og store arrangementer også skal forudbestilles. Men book i god tid. Stedet er populært. Ikke alene for hr. og fru Danmark, men i høj grad også et velbesøgt sted af både skoleklasser og erhvervslivet. Det er ikke hver dag du prøver at nyde et måltid bag tremmer, men måske du skulle prøve det. Så husk på Café Lorentzen næste gang du googler café Horsens. Det kunne let blive din nye yndlingscafé.