Plankegulv

Eksklusive plankegulve

Eksklusive plankegulve efterspørges både til slotte og herregårde såvel som til privatpersoner, der ønsker høj kvalitet og gulvplanker, der er lidt ud over det sædvanlige. Søger du plankegulve i Ask, Douglas eller Eg, så er det nu muligt at få det til konkurrencedygtige priser.

Plankegulve til slotte og herregårde

Der kan være mange tusinde kroner at spare ved at indhente det rigtige tilbud, når det gælder plankegulve. Ikke alene kan prisen på plankegulvet variere adskillige tusinde afhængig af leverandør – det samme kan lægning af gulvet. Professionelle firmaer som Plankegulve.dk lever bl.a. af at hjemtage plankegulve i højeste kvalitet i sorter som eg, ask og Douglas. Gulvplanker som bruges til nænsom restaurering eller renovering af større projekter. Her er det muligt at bestille på specialordrer og her har vi med længder at gøre helt op til 13.5 meter. Når vi taler om eksklusive plankegulve til slotte og herregårde, så er der ikke langt skjul på, at kvaliteten er i top. Her er det også muligt at vælge imellem flere forskellige sorteringer afhængig af ønske om fx minimal forekomst af knaster etc. Her er det ikke kun længden på plankegulve, men også bredden, der er af stor betydning. Ofte skal der videreføres en vis stil, der allerede er på det pågældende slot eller den pågældende herregård – her er det vigtigt, at ramme den rigtige form for gulvplanker.

Massive plankegulve til private

Det er ikke kun slotte og herregårde, der nyder godt af lækkerier indenfor gulve, så som massive plankegulve i højeste kvalitet. Også mange private efterspørger nu sorter som eg, Douglas og ask i både store længder og bredder. Det er i den grad in at have et lækkert gulv. Massive gulvplanker er også en god investering – uanset om man selv agter at blive længe i sit hus eller om man påtænker at sælge det. Massiv trægulv har altid være lig med luksus og det har private i den grad også fået øjnene op for.

Gulvplanker i højeste kvalitet

Firmaer som Gulvplanker.dk håndterer enhver forespørgsel uanset længde og bredde. Med enestående kontakter til bl.a. tyske leverandører, så er kvaliteten i top. Her har vi med plankegulve at gøre, der er teknisk tørret, har et fugtindhold på ca. 8-10% og hvor optøringsrevner i knaster er delvist spartlede. Her får du kvalitets plankegulve som har fer og not langs siderne og tilmed er forslebne. Det er kvalitets plankegulve fra løbende produktion. Der kan ofte bestilles i faste længder, men naturligvis også på mål efter eget ønske. Et firma som Gulvplanker.dk hjælper tilmed med udregningen af antal m2 plankegulve, så I er sikre på at have tilstrækkelig med gulv, når der skal skæres til osv. Det betaler sig at give lidt ekstra for plankegulve af høj kvalitet selv om prisen er så konkurrencedygtig, at det kan være svært at tro på den billige pris i forhold til andre leverandører på det danske marked. Sådanne plankegulve i så høj kvalitet fås kun til så billige penge, fordi firmaer som Gulvplanker.dk har specialiseret sig i at skabe gode kontakter hos bl.a. tyske producenter – det kan let spare dig for flere tusinde kroner.

Tags:,